Jelenlegi hely

Festővászon

Ha ideális ajándékot keres, akkor engedje, meg hogy figyelmébe ajánljam egyedi vászonfotóinkat.

Csak egy jó fotó kell hozzá, ha nincs, akkor választhat képtárunkból vagy a netről pl. www.kepguru.hu.Több méretből választhat, legkisebb méret a 30cmx30cm a legnagyobb 100cmx100cm. Ez az ajándék sokáig szemelőt lesz és Önre fog emlékeztetni. Vászonfotó, vászonkép kiváló ajándék lehet születésnapra, névnapra, évfordulóra vagy egyéb alkalmakra szeretteinek, nagyszülőknek, szülőknek, szerelmének, tanároknak, edzőknek, főnökének, stb. Vászonfotót kérheti vakrámára feszítve, ebben az esetben nincs más dolga, csak felakasztani a falra. Ha tekercsben (feltekerve) kéri, akkor az Ön feladata, hogy bekerekeztesse egy helyi képkeretezőnél. Az általunk nyomtatott vászonfotók kiváló minőségűek, színhűek és UV-állók, ezáltal egy életre szólnak!

Vászonfotóink árait is úgy alakítottuk ki, hogy elérhető legyen bárki számára. Például egy 30cmx30cm vászonkép vakrámára feszítve bruttó 4 600Ft. Egy 70cmx50cm-es bruttó 9 900Ft.

Több kombinációból is választhat a fal nagyágától és a kép típusától függően. Hogy a vásárlás egyszerű és szórakoztató legyen, nálunk egy vászonkép tervező rendszer áll a rendelkezésére, ahol a tervezés alatt rögtön látható, hogy hogyan fog kinézni a vászonfotó. A tervezőt megtalálja a következő link alatt: IRÁNY A TERVEZŐ

Képtervezőnkben a látványterv mellet az árat is mutatja párhuzamosan, ha Ön vizuális típus, akkor ezt Önnek találtuk ki. Vászonkép tervezőnkben rendelkezésre áll egy mini szövegszerkesztő, amivel még személyre szólóbbá lehet varázsolni a vászonképet.

Remélem felkeltettem érdeklődését és nem ijesztettem el, próbálja ki nem fog csalódni és gyönyörű lesz a végeredmény!

Ha szerkesztés közben megakad, bátran kérjen segítséget e-mailben [email protected] vagy telefonon +36-62-543-290-es számon.

Jó szórakozást és kellemes tervezést kívánok.
Mérő Rudolf